Isnin, 19 Oktober 2009

AKHIRNYA SAYA BERKAHWIN DENGAN SEORANG PENYIASAT MUDA





ASSALAMUALAIKUM WA RAHMATULLAH

SAYA MENJEMPUT KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG SAYA UNTUK HADIR KE MAJLIS WALIMAH SAYA.
BERIKUT ADALAH MAKLUMAT YANG SEPATUTNYA DIKETAHUI AGAR TIDAK TERSILAP MASA DAN TIDAK TERSILAP PERGI KE TEMPAT LAIN.

UNTUK RUMAH MUSLIMAT, AKAN DIADAKAN PADA 29 NOV 2009 HARI AHAD
DATANGLAH UNTUK MAKAN. NAK MINUM PUN BOLEH.
OH YE, RUMAH MUSLIMAT DI BUKIT RUMAH REHAT, TAPAH, PERAK.

RUMH ANA PULA DI PULAI CHONDONG, MACHANG, KELANTAN.
TARIKH PADA 5 DISEMBER 2009, SABTU.

KEDATANGAN TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN AMAT DIALU-ALUKAN. DOAKAN KAMI BAHAGIA KE SYURGA

(GAMBAR DI ATAS ADALAH BAKAL ZAUJAH ANA)

36 Cadangan/Pandangan:

acabeire berkata...

tahniah ustaz. semoga apa yang ditulis terealisasi jua

Mai sara on 19 Oktober 2009 2:18 PG berkata...

tahniah ustaz...
hope ape yg diceritakan ustaz menjadi kehidupan sebenar dlam keluarga bru ustaz...
tp kdang2 ape yg kita luah kn,sush untuk direalisasikan kn~~
semoga bahagia didunia n akhirat..

adinda on 19 Oktober 2009 4:07 PG berkata...

salam,tahniah...ruginya tak dpt nak pi makan knduri umah abg dzul:)mdh2n bhgia hga ke akhr hyt..

nuradilah on 19 Oktober 2009 5:48 PG berkata...

salam..tahniah..moga bahagia berkekalan hinggan ke syurga yang abadi

Nikjoe on 19 Oktober 2009 6:31 PG berkata...

ustaz bagi la alamat betul2. Pulai condong tu ada beribu - ribu - ribu rumah, so which one rumah ust?

~ May u will be blessed with a women as good as u. Ameennn ya ALlah....

pemelihara cahaya on 19 Oktober 2009 6:32 PG berkata...

alhamdulillah.tahniah ustaz.selamat menempuh alam perkahwinan dan sentiasa dalam keredhaannya.

Nikjoe on 19 Oktober 2009 6:37 PG berkata...

oh lupa satu lagi..

" A marriage for Allah's sake may bring you to Jannah, while a marriage based on anything else may bring you to Jahannam."

Betul kan ust? Tu pun kredit untuk utz sendiri krn imbuhan ini saya pelajari n get from ur blog.

AlhamduliLlah

ibnu Sharom on 19 Oktober 2009 6:55 PG berkata...

tahniah ustaz Dzul..
Semoga bahagia hingga ke syurga..
Insyallah kalau berkesempatan ana akan pergi jua..

Mudah2han ustaz ingat ana lagi..

Hasmora on 19 Oktober 2009 7:03 PG berkata...

comel zuajah demo.. supo doh-doh nge kartun.. payoh ttemung sungguh.. :). moga bahagia sampai syurga.. ketemu nanti lagi kita di sana yaa..

Hasmora on 19 Oktober 2009 7:08 PG berkata...

ralat~zaujah.. tengkiu

Tanpa Nama berkata...

tahniah dzul... akhirnya tiada rahsia lagi. insyaALLAH jumpa di Kelantan nanti..- hasyrie rusydi

Fatimah az Zahra on 19 Oktober 2009 8:12 PG berkata...

c0melnye

Sirr al-Asrar on 19 Oktober 2009 8:22 PG berkata...

ana dah taw psl nie dari seorg ahli keluarga blah zaujah nta yg rapat dengan ana beberapa bulan lepas..tnggu nta annonce je..tahniah2..

EaLiN HasLiN on 19 Oktober 2009 9:38 PG berkata...

salam

wah seronok saya dengar khabar dari ustaz dan bakal zaujah semalam

teringat kata-kata bakal zaujah ustaz : "perkahwinan itu satu amanah "

moga itu menjadi peringatan pada saya, =)

p/s : ustaz, penyiasat muda lagi comel dari gambar yang di atas, huhu (^_^). Lastly, tahniah ye

HerfianaMohdRapi on 19 Oktober 2009 9:51 PG berkata...

salam, tahniah ustaz, semoga berbahagia dunia & akhirat.InsyaAllah.

kalau ada kesempatan, iA datang.

Tanpa Nama berkata...

hey hey kawin di sini bukan kerana comel. pelan - pelan sikit nanti ustaz mara

mira_safiah on 19 Oktober 2009 5:14 PTG berkata...

salam tahniah ustaz..nnti jangan lupa letak pis kawen lak..:) bercinta hingga ke syurga

Tanpa Nama berkata...

tahniah.. semoga Allah permudahkan urusan. mashaAllah, ramai org mdoakan ustz.
moga berkat doa2 org ramai membuahkan bahagia hingga ke syurga.
kak ili raihana ke, ustaz?
raihana-insyirah.
=)
ustz, 5/12, kn di rumah ustz.
sy nk buat permintaan skit;
buat majlis lain dari yang lain skit...
apa kata, ustz bagi 'talk' skit mse 'hr tu'; ke guane ustz?
~~

WSU berkata...

tahniah ye ustaz dzul khairi..

semoga tulisan ustaz menjadi kenyataan dlam alam perkahwinan ustaz nanti..

jaga kawan ana(zaujah ustaz)tu bebaik ye..

tahniah!!!

Tanpa Nama berkata...

salam ust dzul..an muslimin yg tggl di perak..blh ke hadir majlis di perak??nk ke klate jauh deh

Ibn Ali on 19 Oktober 2009 11:24 PTG berkata...

Tahniah Ustaz, moga baitul Muslim ustaz sampai ke sorga hendaknya, amiin

مَعهَدين الُمعلمْ on 20 Oktober 2009 2:52 PG berkata...

tAHNIAH USTAZ...

teruskan perjuangan ust sebagai pemimpin 'gila luar biasa' dalam jemaah..

Bisa Biasa-Biasa on 20 Oktober 2009 9:29 PG berkata...

Tahniah sahabatku..
Alhamdulillah..sekejap benar masa berlalu..kini nta dah nak berkahwin dengan wanita pilihan di hati.

Moga perkahwinan kalian mendapat keredhaan dari Allah SWT dan seantero alam buana..

Tanpa Nama berkata...

salam,tahniah ustaz,semoga kekal hingga ke syurga dan mendpt keredhaan ALLAH.

Gadis Melayu on 21 Oktober 2009 11:18 PG berkata...

Tahniah :)
Moga bahagia dunia akhirat :-)

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..tahniah ya ustaz..
semoga perkahwinan ustaz dberkati & dalam keredhaan ALLAH SWT..amin~
CONGRATULATIONS!!

basyirah berkata...

Salam.Ust, tahniah!
Wedding of the year ;o)

syak hamz on 27 Oktober 2009 8:01 PG berkata...

salam..mabruk bang..moga2 zuriat mujahid akan terus berkembang..mg bhagia hgga k syurga.

doakan kami dr nilam puri berkesempatan k walimah d p.chondong

alFakir ilAllah.. on 4 November 2009 7:27 PG berkata...

tahniah ust..mg Allah merahmati kalian..

aimi nabihah on 8 November 2009 4:13 PG berkata...

salam..mabruk ust dzul..
jaga 'penyiasat muda' tu baik2 yer..saling melengkapi..(",)

LoYal ReAdER berkata...

assalamualaikum..
tahniah ustaz
moga berbahagia hingga ke
anak cucu..
nanti boleh la bagi nama
anak ustaz fathiyah...:)
p/s : gurau je ustaz...

nur shafawati abd rahni berkata...

Assalamu'alaikum wrt Ustaz,

Tahniah buat ustaz dan kak raihana. Semoga dapat menghadiri majlis ustaz dan kak raihana InsyaAllah. Semoga perkahwinan ustaz bawa sehingga ke syurga InsyaAllah.

abi_umi on 16 November 2009 6:27 PTG berkata...

tahniah la adik zul. ingat lagi ker kat ana.kita sekampung.tapi tak lak sampai berita kat ana yang anta nak kahwin. insyaAllah klu ana balik...sampai la kat kenduri nanti. lawa sungguh bakal zaijah..hehehe

محمد حذوان بن حميدان on 22 November 2009 5:42 PG berkata...

tahniah ustaz..
moga dprmdhkn sgale urusan..ameen

mutiara solehah on 4 Disember 2009 8:42 PG berkata...

salam ustaz, tahniah.. smg baitul muslim dkwah y dibina sntiasa di bwh rahmat Allah.. xmau tnjuk ke gmbr zaujah ustaz? hik2

HambaAllah Yang Memakmurkan on 7 Disember 2009 9:57 PG berkata...

Salam akh Dzul

Ana mewakili seluruh pimpinan KARISMA mendoakan anta dan zaujah agar sentiasa dilimpahi barakah dan rumah tangga yg antum bina akan diisi dengan mawaddah & rahmah.

Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama'a bainakuma fil khair.

Mohon maaf juga tak dapat nak hadir ke walimah anta nun jauh di Klate kerana ada program di Kuala Kangsar.

Wassalam

-ABDULLAH OMAR MUHAMAD FUAD-

Archive

Zaharuddin.Net

Followers

 

AKU HANYA PENULIS (013-2968703). Copyright 2008 All Rights Reserved DZULKHAIRI BIN KAMARIAH by GABUNGAN MAHASISWA ISLAM SE-MALAYSIA Converted into Blogger Template by ILHAM CENTRE